Algemene Jaarvergadering 2022

Algemene Jaarvergadering 2022

Op 10 mei heeft Hobbycentrum de Dorpswerkplaats sinds lange tijd weer een algemene jaarvergadering gehouden. Door corona was de laatste lang geleden, in 2019.

De vergadering verliep soepeltjes. Alle gebruikelijke onderwerpen van een jaarvergadering kwamen aan de orde. Daarenboven werd er ook veel aandacht besteed aan de nieuwbouw van de houtwerkplaats en wat dat straks allemaal voor gevolgen zal hebben voor alle andere hobby-activiteiten van ons hobbycentrum.

Een aantal malen benadrukte de voorzitter het belang van onderstaande twee punten voor het komend jaar:

 

1. DOE MEE. Wanneer de ruwbouw is opgeleverd, komt er een zeer intensieve periode van afbouw waarbij zeer vele handen nodig zijn. Daarom, doe mee, en meldt je aan bij het bestuur voor een van de vele werkzaamheden die in de afbouw moeten plaatsvinden. Aan alles is gebrek, dus schroom niet. Iedereen is welkom om mee te helpen.

2. Om te kunnen realiseren wat we bij de herinrichting van het gebouw allemaal graag willen, zijn MEER INKOMSTEN nodig. In de corona-periode is ons ledental gezakt tot 435 leden. En dat hakt erin! In de komende periode zullen er allerlei activiteiten moeten worden ontwikkeld die geld opleveren. Denk mee! Het bestuur heeft een speciale donatiecommissie in het leven geroepen om e.e.a. te coördineren. 

Geen reacties

Plaats een reactie