Afscheid Els van Amelsfort

Afscheid Els van Amelsfort

De twee tekengroepen van ons hobbycentrum worden op dinsdagmorgen bij toerbeurt begeleid door 3 enthousiaste kunstenaars van Atelier Nuenen. Daar zijn we ontzettend blij mee. Eén van die vrijwilligers, Els van Amelsfort, gaat binnenkort een studie “tekenen naar model” volgen op de kunstacademie van Arendonk. Helaas kan ze dit niet combineren met haar begeleidingswerk in ons hobbycentrum en dus wordt het een noodgedwongen afscheid… Heel jammer, maar de nieuwe creatieve uitdaging waar ze naar uitkijkt is haar uiteraard van harte gegund.

Op dinsdag 23 augustus kreeg Els als dank en herinnering een fotoalbum aangeboden met werk van de cursisten die ze met veel enthousiasme en deskundigheid heeft begeleid. Haar inspirerende tips en adviezen blijken vaak tot verrassende resultaten en nieuwe inzichten te leiden. De inbreng van Els voegt echt iets toe en dit wordt alom gewaardeerd. Ieder werkstuk in het fotoalbum was daarom ook voorzien van een persoonlijke boodschap.

Dank Els voor de gezelligheid en de creatieve inspiratie die je tijdens jouw tekenbijeenkomsten steeds met een gulle lach wist over te brengen. Succes met je nieuwe uitdaging in Arendonk!

Voor wie Els van Amelsfort nog niet kent een link naar een filmpje over haar: https://www.youtube.com/watch?v=wDl9YNvEpa4

Geen reacties

Plaats een reactie