Open Dag op zondag 11 september

Open Dag op zondag 11 september

Op zondag 11 september van 11.00 tot 15.00 uur organiseert Hobbycentrum de Dorpswerkplaats een Open Dag. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen! De hobbygroepen gaan spoedig weer aan de slag en dus is het interessant om eens te kijken of een van de vele hobby’s uw interesse heeft. Actief bezig zijn en dingen van en aan elkaar leren levert vaak verrassende resultaten op. 

Zoekt u een ruimte om zelf een hobbygroep op te starten? Ook dat is mogelijk. Wij kunnen u ruimte en ondersteuning bieden bij de opstart van de door uzelf gekozen hobby.

Het hobbycentrum heeft het gebouw in eigendom. Vrijwilligers die in een plezierige sfeer willen meewerken aan het in stand houden en verbeteren van ons gebouw en terrein zijn van harte welkom. Heeft u interesse, meld u zich dan aan bij een van de vrijwilligers of bestuursleden. Wie graag lekker bezig is kan bij ons vooruit in een gezellige omgeving!

Kortom, er is veel te zien op zondag 11 september tussen 11.00 en 15.00 uur. U bent van harte welkom.

Geen reacties

Plaats een reactie