Hobbycentrum heeft weer ruimte voor nieuwe hobbyisten

Hobbycentrum heeft weer ruimte voor nieuwe hobbyisten

Zoals gebruikelijk maakt Hobbycentrum de Dorpswerkplaats na de zomervakantie de balans op om te kijken bij welke hobbyactiviteiten er nog plaats is voor nieuwe leden. Wie mee wil doen betaalt €110 voor het lidmaatschap per jaar, in 2 termijnen te voldoen. U mag vrijblijvend en gratis 3 bijeenkomsten bijwonen om te kijken of het lidmaatschap aansluit bij uw verwachtingen. Het aantal mensen per groep is gelimiteerd om het werkbaar te houden voor de groepsbegeleiders.

We hebben nu 445 leden. Doet u ook mee? De meeste groepen draaien op maximale capaciteit maar in de volgende groepen is er op dit moment nog beperkt ruimte.

  • Grafische technieken: op woensdagavond
  • Aquarelleren: op donderdagmorgen
  • Acrylschilderen: op vrijdagmorgen
  • Boetseren/keramiek: op donderdagmorgen (een nieuwe groep) en op vrijdagmorgen
  • Conversatie diverse talen: er is enige kennis vereist om mee te kunnen converseren. Engels op dinsdagmiddag, op donderdagmiddag Engels voor gevorderden. Duits op woensdagmiddag. Spaans voor gevorderden op vrijdagmorgen. Frans op maandagavond en donderdagavond. Verbeteren Nederlandse taal: op maandagmorgen.
  • Timmeren/machinaal houtbewerken met begeleiding: maandagmiddag en maandagavond.
  • Zelfstandig hout- en metaalbewerken: er is nog volop ruimte om op werkdagen als lid zelfstandig bezig te zijn in de metaal- en houtwerkplaats, mits er sprake is van voldoende vaardigheden om de machines te bedienen. Dit in verband met de veiligheid.

Meer informatie over de vrije plaatsen kunt u krijgen via penningmeester Jan Merks, e-mail info@dorpswerkplaatsnuenen.nl of tel 06 2433 5453. Details over alle hobby’s met de dagen/uren waarop de activiteiten plaats vinden is te vinden op andere webpagina’s.

Geen reacties

Plaats een reactie