Topdrukte tijdens kerstmarkt bij het hobbycentrum

Topdrukte tijdens kerstmarkt bij het hobbycentrum

Op zaterdag 17 december was er op sommige momenten bijna geen doorkomen aan op de kerstmarkt van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats.
Bijna iedereen ging met iets moois naar huis. De grote drukte mag worden gezien als een blijk van waardering voor de leden die maandenlang hard hebben gewerkt om een prachtig aanbod producten voor deze kerstmarkt te vervaardigen.

Opnieuw lieten de vele bezoekers zien hoezeer ons Nuenens hobbycentrum op handen wordt gedragen. De organisatie kijkt dan ook met een buitengewoon goed gevoel terug op het evenement. Bijna lege tafels waren het bewijs van een méér dan geslaagde dag.

Zoals bekend gaat de opbrengst van de kerstmarkt volledig naar de afbouw van de nieuwe houtwerkplaats en de herinrichting van het huidige gebouw.

Langs deze weg bedankt het bestuur van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats iedereen die op enigerlei manier zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit evenement. U heeft ons fantastisch geholpen, fijne feestdagen!

Geen reacties

Plaats een reactie