‘’We gaan naar 500 leden’’

‘’We gaan naar 500 leden’’

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 3 januari keek voorzitter René Jansen de toekomst in. “Die ziet er goed uit, ik verwacht dat we over een paar jaar 500 leden zullen hebben. De ruimte die vrijkomt als de houtwerkplaats gaat verhuizen naar de nieuwe hal gaan we zo goed mogelijk gebruiken.” Na ruim 25 jaar is het gebouw aan een flinke update toe. Alle groepen zullen worden benaderd voordat het huidige gebouw opnieuw wordt ingedeeld.

Met de nieuwbouw gaat het voortreffelijk, aldus de voorzitter. “Het tempo waarmee een aantal leden voortvarend aan de slag is gegaan ligt verbazingwekkend hoog. Met de donaties gaat het ook hard. Allemaal positief nieuws dus!”

Penningmeester Jan Merks kon de leden melden dat er de laatste weken een paar grote donaties zijn toegezegd. Dat is ook nodig, want er moeten nog flinke investeringen worden gedaan, onder andere in zonnepanelen en een warmtepomp. Na afloop van de nieuwjaarstoespraak was het een gezellig en drukbezocht samenzijn in de grote zaal en de houtwerkplaats. Hobbycentrum de Dorpswerkplaats gaat weer een mooi jaar tegemoet!

Geen reacties

Plaats een reactie