Inschrijven voor verbeteren Nederlandse taal

Inschrijven voor verbeteren Nederlandse taal

Voor wie niet in ons land is geboren is Nederlands een moeilijke taal. Daarom organiseerde ons hobbycentrum bijeenkomsten om beter Nederlands te leren spreken. Corona stopte alles maar binnenkort wordt er een doorstart gemaakt. Wie de Nederlandse taal, om wat voor reden dan ook, beter wil leren spreken kan zich aanmelden voor de nieuwe groep. Kent u iemand uit uw omgeving voor wie dit mogelijk interessant is? Attendeer hem/haar dan op dit bericht.
Contactpersoon voor meer informatie is begeleider Janneke Hooft, tel. 06 1023 2585

Wie wil deelnemen aan een activiteit moet lid zijn (of worden) van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats. Op deze website vindt u informatie over het lidmaatschap en alle hobbyactiviteiten die worden aangeboden aan onze 450 leden.

Geen reacties

Plaats een reactie