Geslaagde voorjaarsmarkt

Geslaagde voorjaarsmarkt

Ondanks het matige weer op 23 maart was de voorjaarsmarkt toch weer een geslaagd evenement met een goede verkoop ten gunste van de kas. Dat velen ons hobbycentrum een warm hart toedragen geeft ons altijd weer een goed gevoel.

Iedereen die op enigerlei wijze een bijdrage heeft geleverd met de organisatie of een aankoop bedanken we hierbij!

Omdat structurele, essentiële subsidie van de gemeente nog steeds uitblijft en onze maandelijkse exploitatiekosten (vooral energie en de te betalen huur aan de gemeente) bovengemiddeld hoog zijn vinden we het fijn als we van de burgerbevolking een steuntje in de rug krijgen. Zo’n voorjaarsmarkt helpt ons vooruit!

Voor een fotoserie van de voorjaarsmarkt klik hier. De foto’s zijn gemaakt door Cor van Leuken, lid van de fotogroep van ons hobbycentrum.

Geen reacties

Plaats een reactie