Hobbycentrum op 2 juni weer open.

Hobbycentrum op 2 juni weer open.

Het bestuur van ons hobbycentrum heeft besloten om per 2 juni weer héél voorzichtig open te gaan. Dit gebeurt met inachtneming van de regels die de overheid ons oplegt, aangevuld met regelgeving die het bestuur van ons hobbycentrum heeft opgesteld.

Sommigen zullen niet kunnen wachten om weer met hun hobby aan de slag te gaan, anderen durven dit misschien nog niet aan. Begrijpelijk, want veel van onze deelnemers bevinden zich met hun leeftijd in deze corona-tijd in een belangrijke risicogroep; een groep die, zolang er geen goed vaccin beschikbaar is, extra goed op zichzelf moet letten.

 

Uitdagingen voor iedereen

Niet alles zal vanaf 2 juni in één keer goed gaan. We zullen in deze situatie er met z’n allen het beste van moeten maken. Dit zal neerkomen op aanpassen, uitproberen en bijsturen waar nodig. Flexibiliteit van iedereen is daarbij van groot belang. Iedereen weet dat het vooral gaat om tijdelijke maatregelen, in het belang van de veiligheid voor alle deelnemers.

 

Regels en afspraken

Vanaf 2 juni gelden er voor iedere bezoeker/deelnemer van het hobbycentrum bepaalde regels op basis van richtlijnen van het RIVM en wetgeving van de overheid. 

Iedereen die het hobbycentrum bezoekt moet zich in alle omstandigheden nauwgezet aan deze regels houden, ook gasten die een kijkje komen nemen.

Als u geïnteresseerd bent in de volledige regelgeving die het hobbycentrum hanteert kunt u hier klikken. Deze informatie hangt ook, voor iedereen zichtbaar, in het gebouw, want de veiligheid voor iedereen staat voorop!

Bij verruiming en/of aanpassing van de regels zal het bestuur alle deelnemers uiteraard informeren.

Eindelijk is het dan zo ver: samen met het bestuur kijken al onze deelnemers weer uit naar veel hobbyplezier in een goede gezondheid!

Geen reacties

Plaats een reactie