Dwèrse Pub quiz in het hobbycentrum

Dwèrse Pub quiz in het hobbycentrum

Dwèrse Pub quiz in het hobbycentrum

De Lions Club Nuenen organiseert op:

Zaterdag 16 september, aanvang 20.00 uur

een uitdagende quiz met veel dwèrse Nuenense vragen. De doelstelling van de quiz is gezelligheid beleven, elkaar ontmoeten en proberen te winnen. Het verkrijgen van gelden voor de renovatie van ons gebouw is nadrukkelijk ook het doel. De Lions Club Nuenen nodigt alle leden van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats uit om deel te nemen. Daarvoor moet u zich wel,  met uw medespelers, inschrijven via het e-mail adres:

pubquiz@lionsnuenen.nl

Bij het inschrijven koopt u een speeltafel voor 4 tot 6 personen. Zo’n tafel kost € 50,- voor de gehele avond.
De locatie is: de nieuwe houtwerkplaats die speciaal voor de quiz wordt ingericht. Uw medespelers hoeven geen lid te zijn van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats.

Schrijf op tijd in want er is maar een beperkt aantal tafels beschikbaar.

Toelichting: Het bestuur van Dorpswerkplaats heeft de Lions Club Nuenen gevraagd om een bijdrage in de kosten van onze renovatie. De club reageert daarop met het organiseren van een Pub quiz die mogelijk financieel rendement zal opleveren.

Geen reacties

Plaats een reactie